MED-RENT logo.

 

.

.

Defibrillátorok
PowerHeart AED G3 tovább >
PowerHeart AED G3 Pro tovább >

CardioAid 200B

tovább >
alja
.
EKG készülékek
HeartScreen 60G tovább >
HeartScreen 80G-L tovább >
HeartScreen 112 Clinic tovább >
Cardio PC/E tovább >
alja
.
Őrzőmonitorok
InnoCare-S tovább >
InnoCare-T tovább >
InnoCare C/C tovább >
alja
.
Röntgen-berendezések
Röntgen berendezések tovább >
alja
. .
.

 

 

sziv Defibrillátorok

Az AED (Automata Életmentő Defibrillátor) átveszi az újraélesztés során a legfontosabb döntés felelősségét: értékeli a szív működését (szívritmust), és eldönti, hogy szükséges-e elektromos sokk leadása vagy sem. Ezek az értékelő programok teljes biztonsággal képesek dönteni, a hiba lehetősége kizárt. Az AED készülékek használata rendkívül egyszerű. Minden részét úgy tervezték meg a gyártók, hogy az maximálisan segítse az életmentőt, illetve emlékeztesse mindarra a tudásra, amire a reanimáció során szükség lehet. Ha hirtelen keringés leállást észlel és rendelkezésre áll a készülék, ön gyakorlatilag csak akkor hibázhat, ha nem használja a defibrillátort.

AED készülékeinket három tulajdonsággal lehet a legjobban jellemezni: megbízhatóság, egyszerű használat, modern technológia.

Megbízhatóság
A defibrillátorok használatának sajátossága, hogy viszonylag ritkán van rájuk szükség, de akkor tökéletesen kell, hogy működjenek. Nincs borzasztóbb annál, mint amikor éles helyzetben derül ki, hogy a telep lemerült, esetleg az elektródát elfelejtettük a készülék mellé tenni vagy éppen valamilyen műszaki hiba miatt nem tudunk életet menteni. Ezért a Cardiac Science AED-i egyedülálló RescueReadyR önteszt rendszere minden komponens megfelelőségét vizsgálja napi rendszerességgel. Pontos visszajelzést ad a telep töltöttségéről, figyeli, hogy az elektródák csatlakoznak-e készülékhez, és az elektróda-lapok között elhelyezkedő teszt rendszer visszajelzést ad arról, hogy a párnák nem száradtak-e ki.

Egyszerű használat
Az életmentés nagy odafigyelést igénylő feladat, melyet ráadásul nem rendszeresen végzünk. Ezért kiemelkedően fontos, hogy a berendezések használata a lehető legegyszerűbb legyen. Készülékeink magyar nyelvű hangutasításokkal vezetik végig a felhasználót az életmentés folyamatán, és a teljes készülék működtetéséhez mindössze egy gombot kell kezelni.

Modern technológia
A Cardiac Science - készülékek STAR (Self Tracking Active ResponseR) bifázisos hullámformája klinikai tesztek során 100%-os hatékonyságot ért el. Az energia igazodik a páciens ellenállásához, így minden esetben megfelelő áram éri a szívet. A RHYTHMxR technológiának köszönhetően a mozgásból eredő "zajok" kiszűrhetők, így könnyebben értékelhető a beteg EKG-felvétele.

sziv EKG-készülékek

Cégünk kínálatában Ön többféle EKG-készüléket is megtalál, az egyszerűbb, hordozható változattól kezdve a klinikai eszközökig, melyeknek közös jellemzői a következők:

  • Standard 12 elvezetés
  • akkumulátoros és hálózati működés
  • beépített hőírós nyomtató
  • választható EKG-jel erősítés és nyomtatási sebesség
  • hálózati és izomzajszűrő
  • menüvezérelt kezelés
  • választható nyelv
  • a memóriában eltárolt adatok számítógépre tölthetők
sziv Őrzőmonitorok

Cégünk komplett kórházi osztályok számára kínál betegőrző központokat kétféle monitortípussal. A korlátlanul bővíthető őrzőrendszerhez egyaránt csatlakoztatható a kisebb, kifejezetten transzport körülményekre kifejlesztett, érintőképernyős és a robosztusabb felépítésű, több görbét megjelenítő őrzőmonitor.

sziv Röntgen-berendezések

Röntgen berendezésink működése az alkalmazott korszerű digitális technikának köszönhetően egyszerű és nagy megbízhatóságú, nincs fogyóanyag (film, vegyszer), illetve speciális háttér (előhívó, sötétkamra) igénye. Cégünk nagyfrekvenciás röntgengenerátorok, telepített és mobil tüdőszűrő-állomások, csontdenzitométerek, mammográfok bérbeadásával foglalkozik.

Bővebb információért kérjük hívja a (1) 460-9256 - os telefonszámot!

 

.