MED-RENT logo.

 

.

.

Finanszírozás
.

AED logo


.
MNSZA logo

. .

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségre visszavezethető halálozás háromszorosa az európai átlagnak, de még a kelet-közép-európai országok átlagait is meghaladja. A hirtelen szívhalál naponta 70 honfitársunk életét követeli, amely 80%-ban otthon vagy közterületen következik be, és éves szinten 26 000 emberéletet jelent.

Az idejében megkezdett segítségnyújtással viszont ez a szám radikálisan csökkenthető! Ennek érdekében hozta létre 2003 tavaszán a Minden perc számít..” elnevezésű programját a Magyar Nemzeti Szívalapítvány.

A Program célja elősegíteni az alapszintű defibrillátoros újraélesztés legrövidebb időn belüli és minél szélesebb körben való elérésének és elsajátításának lehetőségét. 

Ezért a 2006-os évben az Alapítványok a program fő célirányának a vállalati, intézményi, közigazgatási, áruházi, sportlétesítményi és kulturális (színház, mozi, múzeum, művelődési ház stb..) készülék kihelyezések és beszerzések ösztönzését, elősegítését tűzte ki.     

A program céljai megvalósítása, valamint az életminőség és érték pozitív irányú fejlődése érdekében a Med-Rent Kft. kedvező beszerzési és finanszírozási lehetőségek kialakításával csatlakozott a programhoz.   

.
!
Segítsünk együtt, mert időben megkezdve még lehet!
.
.

Érintett vagyok-e?
.

.